top of page

Отслабване с Хербалайф

Често ни питат дали продуктите на Хербалайф са продукти за отслабване, как действат и какво значи отслабване с Хербалайф. Истината е, че отслабването е дълъг процес, който включва много компоненти, включително промени в навиците и начина на хранене. Хербалайф е един от тези компоненти, които могат да ти помогнат да свалиш килограми без да вредиш на здравето си.


otslabvane-s-herbalife-otslabni-za-zdrave

Както повечето методи за отслабване, отслабването с Хербалайф означава поставяне на тялото в калориен дефицит. Това означава на ден да приемаш около 200 ккал по-малко от необходимите за базовия метаболизъм. Базовият метаболизъм е ежедневното функционирне на тялото ти когато е в покой – без да извършваш физическа дейност, процесите в организма ти също използват енергия, различна при всеки човек. Когато приетата с храната енергия е по-малко от необходимата, тялото посяга към натрупаните запаси в него. Ограничаването на калориите, обаче, означава и намаляне на размера на порциите, с което се ограничават и приеманите с храната витамини, минерали и още много ценни вещества, необходими на тялото за възстановяване. Всяко отслабване, което не взема предвид загубата на тези вещества, ощетява здравето.


otslabvane-s-herbalife-shake-formula-1

Хербалайф предлага хранителни заместители, които осигуряват калориен дефицит без да лишават тялото от необходимите витамини и минерали. Компанията създава и усъвършенства продуктите си за безопасно отслабване вече повече от 40 години.


Разбира се, тези продукти сами не правят чудеса. Често е много трудно сам да постигнеш желаните резултати. Трябва ти някой, който да ти обясни как работят, да проследи процеса, да те подкрепя, когато нещата забуксуват, да ти каже как да задържиш резултатите. Някой, на когото да имаш доверие, някой, който те познава по-добре от самия теб! Този човек наричаме треньор.


otslabvane-s-herbalife-lichen-trenyor

Треньорът използва личния си опит с продуктите на Хербалайф, опитът и резултатите на близките му, както и знанията натрупани от многобройните обучения на компанията, свързани с правилно хранене и здравословно, контролирано отслабване.


Открий повече за нашия личен опит тук.


Целта на треньора е да ти помогне да постигнеш желаните резултати докато се учиш как да се грижиш по-добре за тялото си. Той ще ти покаже как да постигнеш калориен дефицит без негативно влияние върху организма ти.


Въпреки това, най-важната съставка през целия процес на отславане с Хербалайф си остава твоето желание и непоколебима мотивация.


Не знаеш от къде да започнеш? Пиши ни в чата, за да ти разкажем как можем да ти помогнем или научи повече за начините, по които работим тук.



bottom of page