top of page

Как работим

 

За да отговорим на твоите нужди и да ти помогнем по най-добрия начин да постигнеш желаното си тегло, ти предлагаме 3 различни начина за работа с нас. 

И при трите, целта ни ще бъде да променим поне един лош хранителен навик, за да запазим постигнатите ти резултати за дълго.

1

s-maratrhon.png

Маратон Стройно Тяло

Десетдневният Маратон се провежда в онлайн платформа, която представлява малка общност в Телеграм или Вайбър затворена група.

Целта е заедно да създадем добри навици за постигане и задържане на желаните резултати  по отношение на външен вид, самочувствие и добро здраве. 

Школа по хранене

Школата по хранене е цикъл от кратки теми, проведени с идеята да се разбере малко повече за правилното хранене,  Всеки участник има разработени хранителни предложения, които са съобразени с индивидуалните потребности и цели. Стартираме с начални измерени мерки и показатели, проследяваме и консултираме, след което завършваме с крайни измерени мерки и показатели за отчитане на резултатите. Възможност за онлайн процес. 

2

s-group.png

3

s-individual.png

Да закусим заедно

Всяка сутрин, в удобно време, с продължителност от около 10-15 минути, закусваме заедно, и обсъждаме въпроси свързани с храненето. Изключително удобно онлайн! 

all tr.png

Открий продуктите на Herbalife.

bottom of page