top of page

Как работим

За да отговорим на твоите нужди и да ти помогнем по най-добрия начин да постигнеш желаното си тегло, ти предлагаме 3 различни начина за работа с нас. 

И при трите, целта ни ще бъде да променим поне един лош хранителен навик, за да запазим постигнатите ти резултати за дълго.

1

s-maratrhon.png

Маратон Стройно Тяло

Десетдневният маратон за отслабване се провежда изцяло онлайн. Постигаме желаните резултати като наблюдаваме приеманата храна и промяната на теглото. Имаме възможност за корекции и препоръки в храненето.

Група за подкрепа

Групата за подкрепа ни дава възможност в рамките на три месеца да замерим показателите на тялото, да изработим предложение за хранителен режим с използване на продукти на компания HERBALIFE, да проследим последващите резултати и при необходимост да извършим корекция. В този период правим лекционен курс, свързан с правилното хранене, веднъж седмично. В условията на пандемията провеждаме обучението онлайн.

2

s-group.png

3

s-individual.png

Индивидуална работа

Индивидуалната работа включва предложение за хранителен режим с използване на продукти от компания HERBALIFE, проследяване и коригиране на процеса. Този начин е достатъчно ефективен, когато се поддържа мотивацията.

all tr.png

Открий продуктите на Herbalife.

bottom of page