top of page

В какво се състои нашата работа

Как ще ти помогнем да отслабнеш и да преминеш към по-здравословен начин на живот


В определен момент от живота си, решаваме, че е време за промяна. Причините могат да са много различни. Понякога известен дискомфорт ни кара да искаме да отслабнем.


Често това е външният вид - не се чувстваш добре в тялото си, не си доволен от размера на дрехите си и от начина, по който ти стоят. Друг път този дискомфорт се появява при изпълнението на ежедневни дейности – лесно се задъхваш, трудно изкачваш стълби или започваш да усещаш болки в ставите. А в някои случи причината да се замислиш над теглото си е здравословен проблем.


otslabni za zdrave kak rabotim motivatsiya

Каквато и да е мотивацията ти, един ден решаваш да потърсиш начини да се справиш с излишните килограми. Като хора, минали вече по този път, знаем, че процесът често е дълъг и труден, но определено не невъзможен.


Ние сме тук, за да ти помогнем да изградиш твоя нов по-здравословен начин на живот. Ще бъдем твоята най-силна подкрепа по пътя към отслабване и изгражнаде на полезни навици. Предоставяме ти цялостна подкрепа в процеса чрез няколко основни стъпки.


otslabni za zdrave kak rabotim opoznavane

Опознаване


Първата си среща с теб посвещаваме на това да те опознаем. Искаме да научим повече за начинът ти на живот, навиците ти, здравословното ти състояние и причната да ни потърсиш. Всичко това ни помага да ти предложим подходящи решения, които да работят специално за теб.

Част от процеса е и първоначалното замерване на основните показатели на Танита. Ще ти обясним какво означава всеки един от тях и защо е важено да се следят при отслабване.


otslabni za zdrave kak rabotim hranitelen rezhim

План за действие


Изготвяме хранителен план с включени продукти на Herbalife, в съответствие с твоите нужди и съобразен с начинът ти на живот. На този етап поставяме целите ти и се съгласяваме за началната дата. Помагаме ти и със съвети за навиците, които е добре да вкючиш или изключиш от ежедневието си.


otslabni za zdrave kak rabotim obuchenie hranene

Обучение


Добрият хранителен план е от изключително значение за постигането на постоянни резултати, но не е достатъчен за да постигнеш промяна. За нас е важно да разбираш влиянието на храната и да имаш здравословно отношение с нея. За това организираме онлайн обучения, които да ти дадат повече информация за различните хрнителни групи и да те научат как да ги използваш в своя полза. Ще разбереш как да си създаваш добри хранителни навици и как да ги поддържаш.


otslabni za zdrave kak rabotim podkrepa i motivatsiya

Подкрепа и мотивация


С теб с сме през цялото време и искаме да знаеш, че не си сам в трудните моменти. Редовно се чуваме за да отговорим на всички въпроси, които може да имаш, да те подкрепяме и мотивираме в моментите, в които имаш най-голяма нужда.


otslabni za zdrave kak rabotim monitoring

Мониторинг


Следим резултатите ти с редовни замервания на различни параметри, за да сме сигурни, че заедно постигаме постепенни, но сигурни резултати. Така знаем кога е необходимо да направим корекции на хранителния план.


Ще се радваме да ти разкажем повече и да ти бъдем полезни. Свържи се с нас!

bottom of page