top of page

Историята на Диана: Ако веднъж си го постигнал, можеш да го постигнеш отново!

Често в живота ни се случват неочквани неща, попадаме в трудни ситуации и това ни изкарва от здравословния режим, който сме си изградили. Ние вярваме, че най-важното в такива моменти е да подхождаме с любов към себе си, да си дадем време и да проявим разбиране към себе си и при първа възможност да започнем отново, малко по малко да вазвръщаме полезните си навици и да изграждаме нови.


Диана ни разказва своята история и споделя предизвикателствата в поддържането и промените в теглото и формата си през годините.



otslabni za zdrave istoriyata na diana

Казвам се Диана, и съм на 46 г. С Хербалайф се запознах преди 7г. с цел контрол на теглото. С продуктите на Хербалайф и с помощта на треньра ми, по- късно мой спонсор, Мариана Пенева, се разделих с 10кг. А след това и с 3 размера дрехи. Подобрих самочувствието си, но както при повечето хора, неприятностите не ме заобиколиха и настъпи обрат и в семейството, и в здравословното ми състояние. Кошмарът продължи година и половина и не ми беше спестено нищо - липса на пари, разделено семейство, отдалечени приятели. Само твърдата подкрепа и голямо сърце на човека до мен и вярата ми в продуктите, ме задържаха в равновесие. В този период качих 30 кг от моите 58 и ги закрепих на 88. Времето минаваше, приключих лечението и започнах да използвам продуктите на макс, исках изцяло да върна предишната си визия. Когато някой иска нещо толкова много като мен, трябва да знае, че с вярата в продуктите и любовта към себе си, това ще стане. С помощта на треньорите Павлина и Веселин връщам предишната си форма. Сега съм Диана щура като вятъра и работя 12 ч без прекъсвания, и се чувствам отново свободна. Благодаря на себе си, че взех това решение. Благодаря ти Хербалайф !

Пожелаваме ти и ти да имаш упоритостта на Диана и да следваш целите си, каквото и да ти поднесе съдбата. А ако имаш нужда от подкрепа, знай, че ние сме насреща. Пиши ни още сега!

bottom of page