top of page

Отслабни за Здраве

Добре дошъл в Отслабни за Здраве!


Ние сме Павлина и Веселин и сме тук, за да ти предложим нашата подкрепа по пътя към намаляване на теглото.



Знаем, че отслабването може да бъде труден и предизвикателен процес, защото самите ние сме го преживели. Успяхме да променим начина си на живот и не сме спирали да работим по себе си. Осъзнахме, че отслабването не е крайна цел, която достигаш един ден, а след това да се върнеш към старите си навици. Отслабването е само началото на пътуването към по-добро и по-здраво аз, изисква упоритост и отдаденост, както и основна промяна на ежедневието, с което сме свикнали.


otslabni za zdrave herbalife

След многобройни опити да намалим килограмите и изпробване на много различни методи, продукти и диети, разбрахме, че за да имаме постоянни резултати и да се грижим добре за здравето си, трябва да направим по-голяма промяна. Отдадохме се на един по-различен живот от този, с който бяхме свикнали, за да открием, че отслабването може да е здравословен и приятен процес, стига да опознаеш тялото си, кое му вреди и кое е полезно за него.


otslabni za zdrave hranitelen rezhim

Да намалиш килограмите е пряко свързано със здравословното ти състояние. Ако сваляш по правилния начин, ще имаш благотворни ползи от това. С неподходяща диета или лишения, или дори ако отслабваш прекалено бързо, може да навредиш на здравето си, вместо да му помогнеш.


otslabni za zadrave rezultati

Видяхме ползите върху самите нас, научихме много в този процес и вярваме, че ако можеш да помогнеш на някого със знанието и опита си, не бива да го пазиш за себе си. Да сме част от промяната към по-здравословен живот на някой друг поддържа и нашата мотивация да се грижим за себе си и да не се връщаме към старите си навици.


otslabni-za-zdrave-podkrepa

Пътят може и да е труден и да има хиляди демотивиращи неща, с които е застлан, но не си сам, ние ще бъдем до теб при всяко предизвикателство.


Личният ни опит и наблюденията, които ще споделяме с теб, целят отслабване безопасно за твоето здраве. Въпреки това, идеите и изводите, до които стигнахме през годините, не са факти, с които си длъжен да се съобразяваш.



Благодарим ти, че си тук и ни подкрепяш!

Екипът на Отслабни за Здраве

bottom of page