top of page

Направи си спа у дома

Времето посветено на себе си е важно, за да можеш да се заредиш с енергия и да си полезен и за останалите. Не го подценявай! Поглези се този уикенд с няколко идеи за лесни спа ритуали у дома, който ще отключат сетивата ти, ще ти помогнат да се погрижиш за себе си, да се отпуснеш и да си отпочинеш.


spa u doma s herbalife i otslabni za zdrave

Направи си топла, ароматна вана или ли вземи дълъг душ, за да отпуснеш тялото си. Подготви си любимите аромати соли за вана или душ гел, за да се насладиш на това лично време за себе си. А докато го правиш защо не се погрижиш и за нежната кожа на лицето? Съживи сетивата си със свежия аромат на почистващия скраб с плодове, който ще остави кожата ти мека и гладка.


spa u doma pochistvasht skrab s plodove herbalife skin otslabni za zdrave relaks vana

Потопи се във вълшебния свят на любим роман докато глинената маска с енергизираща мента се грижи за лицето ти. Допълни усещанията с ароматен чай, който да поглезиш тялото си и от вътре. Наслади се на тази прекрасна комбинация в някое тихо кътче у дома, а след като измиеш маската, завърши с енергизиращия тонер за лице с билки.


pochistvashta glinena maska s menta herbalife skin otslabni za zdrave spa relaks kniga chai

Не ти е до четене? Комбинирай нежния ментов аромат на маската за лице с няколко ароматни свещи и релаксираща музика. Избери си удобно кресло и се отпусни в лека медитация. А ако все още ти е трудно да изчистиш главата си от мисли, фокусирай се върху всичко около теб, за което си благодарен. Не забравяй да благодариш и на себе си за отделеното време и грижата.Искаш да разбереш повече за продуктите, който използваме за нашите спа ритуали? Намери информация тук и ни пиши, за да ти изпратим!

תגובות


bottom of page