top of page

Herbalife по време на бременност: Историята на Роси

Днес ще те запознаем с Роси, която използва продуктите на Herbalife по време на бременността си и след нея. Защо Роси избира Herbalife и какъв е нейният опит с продуктите ни разказва самата тя:


Много хора ме питат дали съм използвала продуктите на Herbalife Nutrition по време на бременност, затова реших да споделя моята лична история. Това е моят личен опит и преди да продължа искам да направя отказ от отговорност: Продуктите на Herbalife са хранителни добавки и не са предназначени да диагностицират и лекуват каквито и да е заболявания и медицински състояния. Използвам продуктите на Herbalife от началото на 2020 г. и от тогава до днес те са важна част от храненето ми. Забременях през 2021 г. и да продължа да ги използвам по време на бременността беше съвсем естествен избор за мен.

herbalife-po-vreme-na-bremennost

Бременността ми протече гладко и без усложнения, като продуктите на Herbalife допринесоха за качеството и удобството в храненето ми. Използвала съм почти цялата гама продукти, с изключение на тези, които са с високо съдържание на кофеин, някои билки и екстракти, тъй като тези продукти ускоряват метаболизма и подпомагат загубата на тегло.

herbalife-po-vreme-na-bremennost

Бременността ми протече леко и в отлично здраве, без обичайните симптоми като умора, гадене, понижена имунна система. Винаги съм била под ръководството на моя гинеколог и на личния ми треньор Павлина Черкезова, въпреки че използването на продуктите на Herbalife по време на бременността беше мой личен избор! Забременях 49 кг., качих 15 кг., родих здраво момченце - 3430 гр. и 7 месеца след раждането възвърнах предишната си форма - 49 кг.

herbalife-sled-razhdane-rezultati

Ако планирате бременност или вече сте бременна, погрижете се добре за хранителните си нужди. Не забравяйте да се консултирате с гинеколог и опитен уелнес треньор. Всички добавки и лекарства по време на бременност трябва да се приемат с одобрението на вашия лекар. Ако се приемат по правилен и подходящ спрямо вашите нужди начин, продуктите на Herbalife могат да ви помогнат да поддържате добра форма безопасно и ефективно. Росица Николова :)


Искаш да знаеш повече за продуктите на Herbalife и кои от тях са подходящи по време на бременност? Свържи се с нас.

bottom of page