Как работим ние?

Как работим ние в курса за здравословен живот и програмата за контрол на теглото?

 


 Когато става въпрос за наднормено тегло , всеки е способен да свърже това с липса на естетика, но ако човек е пълен  и дори  дебел, красотата за самия него  изобщо не стои на преден план. При наличието на този проблем вие не мислите  как да се обличате или ако мислите  за това , то дрехите се подбират с цел да прикриване  несъвършенствата на тялото  .Тъмен цвят и много широки дрехи. Често пъти това означава липса на самочувствие. Пълнотата понякога може да е свързана със затруднена подвижност ,обилно потене ,или всевъзможни прояви на дискомфорт в ежедневието .Ако това сте Вие , обикновено     целта е една    отслабване. Поставянето на такава цел обаче е реален проблем .Независимо колко важно е това, ако не промените основополагащи неща в живота си ,в начина си на хранене ,дори да отслабнете ,Вие пак ще качите килограми .ТОВА ПРАВЯТ ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ДИЕТИТЕ .ЗАТОВА трябва нещо да промените ЗАВИНАГИ ! И след това дори да отслабнете само с 1КГ ,то нека това да стане ЗАВИНАГИ !  Или този килограм  повече  да не се появява НИКОГА ! НИКОГА!  Нека да забравим за целта отслабване. Защо това стана цел през последните години – защото днес огромна част от населението в света е с наднормено тегло. 
У нас също има статистика за това, а данните са стряскащи-   68% от българите страдат в  някаква степен от затлъстяване или наднормено тегло . АМИ ДЕЦАТА? Заради бързото хранене ,липсата на   движение(изобщо физическа активност), ниско качествената храна.Огромното противоречие е породено от факта ,че сме бомбандирани с калории от всякъде .Липса на движение и много калории с ниско качество .Проблемът става опасен за   здравето. Като прибавим и това, че почти винаги  диетите означават едно – ОГРАНИЧАВАНЕ. Единствено Бог знае от какво лишавате тялото си ! Може би и лекарите след, главоблъсканица, когато години след някаква диета сте си навлекли някаква беля .Ние дори  дори не се замисляме за тези проблеми , и за това, че може да има спасение от написаното до тук  .
КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ  ЗА ВАС  ?
Посетете нашите групи за подкрепа ,където ще получите Вашата възможност за промяна .   Предоставяме  на Вашето внимание БЕЗОПАСЕН  начин на контрол на теглото, с разработване на индивидуален  режим, комбинация от конвенционално хранене  и  препоръчани  от нас хранителни заместители и добавки на компанията HERBALIFE ,заедно с  предложение за водене на активен и здравословен начин на живот ,ще ви помогне да подобрите вашите здравословно състояние, външен вид и самочувствие.
Това включва измерване и промяна в положителна посока, на следните показатели на човешкото тяло:
- тегло  ,
- общи мазнини,
- хидратация на човешкото тяло  ;
- мускулна маса ;
- костна маса  :
- базов и основен метаболизъм,
- метаболитна възраст  ;
- индекс на човешкото тяло и BMI съотношение,
- вътрешни мазнини .

В зависимост от това, което желаете да промените в себе си, може да се разработят програми за контрол на  теглото, целево хранене, спорт, грижа за кожата .

На нашите курсове вие ще научите нещо ново!

В  3-месечен , ежеседмичен  курс,   се провежда лекция, в рамките на един час, в който освен всичко научаваме колко, кога, как и какво да ядем или не.
Преди да започне  ВСЕКИ ще зададе стандартни въпроси, като например :

·                        Колко дълго ще задържим резултатите си?

·                        Има ли опасност от ефекта Йо-Йо?

·                        Какви са нуждите от спорт на тялото ни?

·                        Какво можем да направим сами, без да попитаме докторите?

·                       Късно ли е да започнем днес?

 
   Но на  тези и на  други важни въпроси сме готови да отговорим професионално в рамките на курса. Курсът дава много повече от информация на всякакви нива, той възпитава мотивация и дава решителност за справяне с проблемите, пред които ще се изправите.
 Ние сме до вас!
 Екипът на ОТСЛАБНИ ЗА ЗДРАВЕ


Посетете ни