събота, 14 ноември 2015 г.

Нашите резултати - Павлина и Веско Черкезови

Казвам се Павлина, на 46 години, щастливо омъжена.

В началото беше само търсенето, проба и грешка и разочарованието, само разочарованието че не мога да сваля излишните килограми. Моят съпруг е Веско, на 49 години.

Наднорменото тегло беше голям проблем и за двамата.
Преди да се решим да предприемем тази промяна в живота си, двамата бяхме лениви, липсваше ни енергия, самочувствие.Стресът ни идваше в повече.


Изминаха години от края на първите ни курсове, сега самите ние водим такива и помагаме на хора, за които наднорменото тегло е проблем. Лесно се научихме на ум и разум в храненето, получихме енергия в ежедневието си, удоволствие е да се пъхнеш в онези дрехи, които са ти ставали в младостта.

Мотивирахме се да успеем и искаме да предадем това и на другите около нас.

Предлаганите снимки и материали са дадени от участници в нашите курсове, реални лица. Историите и снимките са реални и са публикувани тук с тяхното съгласие.

Всички позовавания за управление на теглото се отнасят към Програмата за управление на тегло на Хербалайф, която включва, наред с други неща, балансирана диета, редовни физически упражнения,достатъчен дневен прием на течности, хранителни добавки, когато е необходимо и подходяща почивка.Индивидуалните резултати се различават!Няма коментари:

Публикуване на коментар

Посетете ни