петък, 24 октомври 2014 г.

Разкази за УСПЕХА ДА ОТСЛАБНЕШ, видян през очите на Павлина и Веселин Черкезови

Често с Павлина си говорим, че все още ни е трудно да свикнем с промяната. Преди само няколко години ние бяхме едно средностатистическо семейство, което живееше своя нормален живот, без много трусове и притеснения. Застоял и доста неактивен начин на живот, съчетан с нездравословно хранене, липса на спорт, много стрес.

Не се чудете, резултатите бяха видими – явно наднормено тегло, много неглижирани здравословни проблеми поради това, нездравословно хранене, неадекватен начин на живот.

Да си признаем, и двамата после си признахме, че това ни е тежало, но в един момент всеки се е успокоявал, че нищо не е фатално, че щом и двамата сме заедно в това, проблеми няма и няма и да има.

Не знам какво се случи, за да се решим да променим нещата. Вървим си по един път, не се отклоняваме, а изведнъж...решаваш се да промениш рязко посоката.

Лично за нас това бе срещата с един специален за нас човек, който успя да промени не само нас, но и хората около нас. Разбрахме,че:
 • Ние можем. Това е най-важното, което научихме и си доказахме.

 • Болестите лесно могат да се победят. Питайте ме за отдавна забравените лекарства за кръвно, които стоят показно на шкафа у дома.
 • Наднорменото тегло е тежка присъда, но винаги можеш да докажеш на себе си и на другите, че не си виновен да бъдеш наказан цял живот.

 • Истината е, че за да променим телата си, трябваше да променим и начина си на мислене.
 • Не приемайте диетата като ограничение на храненето, просто има неограничен брой храни, които можете да похапвате. Но разумно и с мярка.
 • За да успееш, винаги се нуждаеш от много сила и подкрепа. Намерихме ги в две неща – разумното хранене с добри храни и в подкрепата на приятелите, които направиха и невъзможното за да успеем ние.

Говорим си за успеха. Резултатите ясно говорят за това, че ние сме успели. Но мотивацията ни не изчезва, а веднъж опитали от сладкия вкус на победата, ние искаме да бъдем и до много от вас, да мотивираме всеки, който желае да промени себе си. Успяхме и мисля, че можем да бъдем добри водачи на хората, които желаят да ни последват!
Можете да се запишете на нашите курсове за мотивация на следния телефон: 
Веселин Черкезов 0889478749

График на курсовете

Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на
Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,
балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна
доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.
Индивидуалните резултати ще се различават.

 

2 коментара:

 1. Hello, I enjoy reading all of your article post. I like to write a little comment to support you. facebook login facebook login

  ОтговорИзтриване
 2. We are very excited about being able to finally service our mortgage clients from your Toronto area, face-to-face. mortgage calculator Our mortgage research revealed that most mortgage repayment options fall into several types. mortgage payment calculator

  ОтговорИзтриване

Посетете ни